Automate your Marketing
with Womplify




 
nOnnie's FotoPage

By: nOnnie MN

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 12-Dec-2007 09:08 Email | Share | | Bookmark
Hari Persandingan

Big Family
sesi make-up cheras
letihnya...
View all 19 photos...

Rasa macam baru semalam kahwin. Bos aku bercuti dari minggu lepas 3/12 sampai hari ni tapi baru sekarang aku berkesempatan scan gambar kawin dan gambar2 anak masa kecik2.. teruk aku ni kan? Masa senggang yang lain aku perabihkan chat kat blog sekolah je... hehhe.. melayan kengkawan yang tak de kerja cam aku gak.. .

Oklah.. meh kita check gambar2 kenangan ni ye..


Friday, 7-Dec-2007 06:26 Email | Share | | Bookmark
Syadni Syamira bt Shida Adly

 
 
 
View all 6 photos...


kesayangan atuk ni.. Syamira ni friendly. Umur baru 2 tahun tp mulutnya keletah.. asik nak membebel je.. suka iklan Oligo dan Horlick. Dia ni samseng kampung dusun. Pantang orang usik, sure dibelasahnya.

Benda yang paling tak boleh lekang dari dia adalah puting. Rasa aku lah.. dah dekat 30 biji puting aku belikan untuk dia tapi ada yang ilang, koyak digigitnya.. Dia ni best sbb pandai bawak diri tp takut pada benda yang besar2. Macam orang pun sama.. ala.. ayah ngan mama dia kan ke rendang2 je..


Tuesday, 27-Nov-2007 05:02 Email | Share | | Bookmark
Syadni Syamimi bt Shida Adly

syamimi
dah anak dara dah..
si pemalu
View all 6 photos...

Well... ni lah Syamimi, anak aku yang sulung. Baru 3 tahun 1/2 tapi perangai dah macam orang besar. Dia ni penyedih orangnya tapi very caring pada adik2. Ni anak ayah... tapi perangai most macam mama dia. Pemalu, pada orang yang dia tak kenal or 1st time jumpa..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net